1e e-magazine VvSL is uit!

09 januari 2012

Het is een e-magazine. Dat betekent dat het op het scherm een echt magazine is, waarin gebladerd kan worden. Ook kunt u inzoomen, zodat het gemakkelijker te lezen is. En als u een artikel zo interessant vindt, dat u het op papier op uw bureau wilt hebben, is het vanzelfsprekend mogelijk dat gedeelte, al dan niet in kleur, te printen.

Voordeel van een e-magazine is vooral, dat de lezer achtergrondinformatie, waarnaar verwezen wordt, door middel van een link in de tekst direct kan aanklikken. Het kan voorkomen dat een link geblokkeerd wordt door de beveiligingsinstelling van de computer; die moet dan een aangepast worden.

Eigenlijk wijst alles zich verder vanzelf, maar voor degenen die niet alle functies en mogelijkheden direct zien, is er een kleine handleiding beschikbaar op de site.

Wij als redactieleden hebben dit eerste nummer van DecaZine met veel plezier samengesteld en zijn benieuwd, zeer benieuwd naar wat u er als lezer van vindt. Dus aarzel niet kritisch te reageren: constructief, destructief, negatief of positief: decazine@vvsl.nl.